Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας | είδη μπουφέ πρωινού - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
arrow

lidermanLINDEMANN είναι κορυφαίος κατασκευαστής προιόντων ευκολίας (μίγματα ζαχαροπλαστικής), μαργαρίνης, φυτικών λιπών και ελαίων για το εμπόριο, τη μαζική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων. Ιδρύθηκε πρίν 111 χρόνια και είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ανήκει ακόμα στα ιδρυτικά μέλης της. Εδρεύει στην περιοχή της Ανατολικής Βεσταφαλίας, στη Γερμανία.

Η προσήλωση της LINDEMANN στην ποιοτική και αποδοτική παραγωγή των προιόντων της αλλά και η αγάπη της για τα προϊόντα, η σκληρή δουλειά και η εστίαση στους στόχους της, την έφεραν σήμερα στη 2η θέση της γερμανικής επαγγελματικής αγοράς.

Η LINDEMANN ασχολείται με τη συνεχή ανάπτυξη και διασφάλιση της ποιότητας, με σκοπό την εξασφάλιση υψηλών προτύπων παραγωγής υψηλής ποιότητας προιόντων. Η εταιρεία πιστοποιείται κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο Τροφίμων (IFS) και από το 2010, επίσης, σύμφωνα με το Βρεττανικό Σύνδεσμο Λιανεμπορίου (British Retail Consortium) και την Τράπεζα για Αειφόρο Παραγωγή Φοινικελαίου (RSPO - Roundtable of Sustainable Palm Oil) με βάση το 'ισοζυγίου μάζας'".

 

 

 

 

mr kannyΗ Mr KANNY είναι μια Εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή δημητριακών για το πρωινό "Made in Italy" χάρις στη χρήση εγχώριων πρώτων υλών υψηλής ποιότητος, πιστοποιημένης ποιότητος ISO 9001:2008, πιστοποίησης προιόντος OGM FREE και πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων BRC, IFS.

Ο κατάλογος των προιόντων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες της αγοράς, αποτελείται από:

  • LINEA FAMIGLIA: Corn Flakes
  • LINEA BAMBINI: Chocosmile, Choko Goal, Crispy Rice
  • LINEA WELLNESS: Slim Flakes, Bran stick

 

Πνευματικά δικαιώματα ©A.D. FOOD SUPPLIES © 2014, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος